Mittwoch, 11. Juli 2018

Viagra-vtipy

Leave a Comment

Da ich den ganzen Tag sehr beschäftigt bin, kann ich einfach keine Zeit finden, selbst zur nächsten Apotheke zu gehen. Deshalb bin ich den Schöpfern dieses E-Shops so dankbar für den Respekt gegenüber meiner Zeit und meinen Bemühungen!


von Rachel Holmes, Houston über Clomid.


Онлайн сообщество знакомств с целью интимных встреч. Реальные знакомства для C. в твоем городе. Не проходи мимо - не пожалеешь!


Wenn Sie hervorragende benutzerdefinierte Schreibpapiere benötigen, schauen Sie einfach hier nach. Bestellen Sie eine ideale englische Forschungsarbeit und halten Sie Ihre Stimmung aufrecht.


Žena přijde ke kněži a říká mu: "Otče mám problém. Doma mám dva papoušky - samičky, ein ty pořád opakují jednu a tutéž větu. "Jakou větu?" táže se kněz. Nein, říkají: "Ahoj, mein jsme dvě coury, nechcete se pobavit?" "Zu je ale obscénní.", vykřikne kněz. Pak se ale zamyslí a povídá: "Možná že bych věděl o něčem, gemeinsam mit Váš problém mohlo vyřešit. Doma mám dva papoušky, samečky, které jsém naučil modlit se a číst bibli. Přineste své papoušky ke mn domů, dáme je do kéce k ártíkovi a Bobovi a ti naučí ty dvě Vaše nezbednice zbožnosti a modlitbám. Pak jistě přestanou opakovat tu frázi." "Děkuji Vám, Otče. Tohle von skutečně mohlo pomoci." odpoví žena. Příští den Přinště své dvě papoušice ke knězi domů. Když vstoupí do domu, skutečně uvidí dva papošky v kleci, jak drží růženec a modlí se. Žena s nadšením přistoupí ke kleči a vpustí tun ní své dvě papoušice. Po několika minutách se z kólez unisono ozve: "Ahoj, mein jsme dvě coury, nechcete se pobavit?" Místností se rozhostí napjaté ticho. Pak sejes šokovaný papoušek podívá na druhého a povídá: "Odlož růženec Ártů, naše modlitby byly vyslyšeny."


Co když se mi narodí dítě s alergií na papušky, ein já se pak budu muset toho děcka zbavit?

Online-Shop
kaufe es jetzt





0 Kommentare:

Kommentar veröffentlichen